CALVIN KLEIN JEWELLRY

IT’S THE RIGHT TIME FOR DANIEL WELLINGTON

IMG_0005 IMG_0008 IMG_0017 IMG_0023CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-08 kl. 13.37.36Skærmbillede 2016-07-08 kl. 13.38.00
Hej piger! Jeg har tidligere været så heldig, at have haft mulighed for at samarbejde med Daniel Wellington, som er et all-time favorite brand hos mig. Jeg synes deres urer er stilrene, tidsløse og meget klassiske på en cool måde. Jeg har denne gang valgt, at bestille endnu en urrem med til mit nye DW ur, som begge ser fantastiske ud, til mit Dapper Reading ur, som er et af Daniel Welingtons nyeste skud på stammen. Hvad synes I, er det ikke fint?

Jeg har ovenikøbet, været så heldig, at jeg har fået en rabatkode, der giver jer 15% når I bestiller via DANIELWELLINGTON.COM – der er free worldwide shipping – alt I skal gøre, er at indtaste koden: FASHIONBYCAROINE, når I bestiller fra hjemmesiden. Koden er fyldig indtil d. 15/7-15 – så I har lige nogle dage at løbe på <3

I må endelig skrive, hvis I skulle have nogle spørgsmål – vi skrives senere ladies, ha’ en dejlig solskinsdag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CALVIN KLEIN JEWELLRY