EAT. DRINK. BE SOCIAL

IT’S SPRING TIME AND I AM SELLING OUT

2 skaermbillede-2017-03-25-kl-22-23-13picmonkey-collage1
Hi babes! Inden jeg hopper i seng, ville jeg altså lige tippe jer om, at jeg sælger ud på min webside By Caroline Closet samt min Instagramprofil @fashionbycarolinecloset. Jeg skal have ryddet ud og laver en forårsrengøring, så der er sååå mange fine ting, som jeg bare må af med, da jeg simpelhen ikke har plads til det hele. Hold jer endelig heller ikke igen, med at skriv til min mail Caroline.m@rburger.dk, hvis I skulle være interesseret I at købe/se/prøve noget af tøjet. Sov dejligt, vi skrives <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EAT. DRINK. BE SOCIAL