Betina Ask ∙ Designs

IT’S OVER SOON

christiansborg-36 christiansborg-38
Godmorgen piger! Jeg sidder tidligt oppe, for at få rettet det sidste af min opgave til. Åh hvor sad jeg bare mange timer igår, og pludselig synes jeg at INTET af opgaven gav mening – kender I det? Tror simpelhen jeg havde siddet med den SRP, way to many hours, jeg er stadig ikke færdig, men jeg kan samtidig ikke beskrive den glæde, der går gennem kroppen, når jeg idag underskriver opgaven og er færdig! Ih det bliver godt <3

Jeg glæder mig ligeledes til at komme back on track, her på bloggen. I må virkelig undskylde for de manglende indlæg, I får dem med tilbagevirkende kraft, hihi ;-) Men før jeg er bare en smule inspirerende, skal den opgave ud af mit hovede. Er der andre af jer, der afleverer idag? KNUS

4 kommentarer

 • Trine

  Jeg afleverede min 7. sem opgave idag! <3 Juleferie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turi Steinø

  Kære Caroline. Held og lykke med opgaven
  Er SÅ forelsket i din frakke. Kan du fortælle mig, hvor den er fra?
  På forhånd tak og glædelig jul
  Og skøn blog du har, inspirerende og flot
  Kh. Turi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Turi <3 TUSIND tak <3 Er så spændt på respond!

   Min fine jakke er fra ZARA og koster 499,- <3 KNUS og god jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Betina Ask ∙ Designs