MONDAY

IT’S MY BIRTHDAY

picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_0073
Floral dress from ASOS HERE / Black sneakers HERE / Leggins HERE / Bag from Gucci HERE
______________________________________
Hej piger <3 Jaaa, idag er det min fødselsdag! Jeg føler den idag dog en del anderledes end mine tidligere 19 fødselsdage, selvom det alligevel er en ret stor ting?! Jeg fylder hele 20 år – min første runde i de voksnes rækker, men det er nok også den fødselsdag, jeg har følt ‘mindst’ fødselsdagsagtig. Kender I det? Man går jo ikke og glæder sig til en kagemand og en masse gaver, som da man var yngre – nu glæder jeg mig blot, til at være i selskab med min familie, Christoffer og spise noget god mad sammen. Jeg har dog virkelig nydt hele morgenen og eftermiddagen med C, på trods af at vi havde lidt tumult og problemer med at få min nye sofa ind i lejligheden. Det endte faktisk med, at vi måtte gøre det selv – på trods af at jeg havde bestilt levering, eftersom fragtmændene, simpelhen ikke troede den kunne komme ind. Men hvad en 20 årige fødselar, der iøvrigt havde set MEGET frem til sin nye sofa, ikke formår ;-)

Haha, så ja – den fine sofa er nu inde og på plads i stuen og den er bare sååå fin!! Ej hvor er jeg glad for den! Det gør selvfølgelig også spisestuen/stuen en del anderledes, da den fylder meget – men den er bare så flot og hyggelig. Lige nu, er den endda blevet nap-testet af Christoffer der får sig en lur, selvom jeg desværre må vække ham om lidt. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer den!

Jeg ville egentlig også blot, tjekke ind og vise jer et fint outfit, der kunne passe perfekt til det skønne forårsvejr, jeg så fint har sørget for idag, hihi. Det er den smukke Missguided kjole, der dog er ret udsolgt lige nu – pånær UK8, som er den str. jeg også har – men måske kommer på lager, én af de kommende dage – så stay tuned, de fylder indimellem størrelserne op. Nu vil jeg nyde resten af dagen med mine forældre og søster <3 I må have en skøn dag, kys.

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MONDAY