SUSHI LOVERS BLOGGER EVENT

IT’S MY B-DAY

PicMonkey Collage
IT’S MY B-DAY! Godmorgen søde piger! Jeg fylder 19 år idag – kig bare på vejret altså, må have været rigtig god med al den solskin – hihi! :-) Jeg har indtil videre planlagt en stille og rolig fødselsdag, hvor jeg blot skal slappe af med min fantastiske familie, nyde noget god mad og ellers se hvad aftenen lyster. 19 år, er egentlig lidt vildt at tænke på – jeg synes tiden går SÅ stærkt fortiden og føler lige jeg er fyldt 18 år, som jo var en sensation i sig selv. På min 18-års fødselsdag var der nogle helt særlige ting forbundet, jeg blev myndig, kunne færdiggøre mit kørekort og egentlig på et eller andet plan ‘voksen’ udadtil.  Der er sket meget på dette ene år, jeg er flyttet hjemmefra, jeg har oplevet nye steder i verden med min familie, jeg har fået min egen lille søde bil, jeg har mødt en masse nye fantastiske mennesker og har følt mig beriget med nye muligheder i mange forskellige henseender.

Det er så vigtigt at være taknemmelig over hvor heldig man er, én dag som i dag bliver jeg særligt mindet om, at jeg er elsket og at al den tid jeg bruger på at hjælpe andre, altid giver pote og giver igen. Jeg glæder mig allerede til at se hvad fremtiden bringer, der er så mange nye valg at skulle træffe, nye muligheder at vælge imellem og ikke mindst nye mennesker man endnu ikke har lært at kende – jeg er sikker på at det bliver et år, jeg sent vil glemme – der kommer til at ske så mange nye ting og jeg kan ikke vente. Jeg håber I alle får en dejlig solskinsdag – pssst, måske der bliver postet en makeupvideo senere? Whoo knows!! <3

I kan følge min dag på SnapChat: Caromarburger og min Instagramprofil: Carolinemarburger <3

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUSHI LOVERS BLOGGER EVENT