Kale & Pomegrante

It is time for a Hangovers chemise top

PicMonkey Collage DSC_9117
Silktop: Hangovers ・Jeans w/leather detail: H&M sold out (similar here) ・ Winterboots: KoolaaBurra, Bargholz-Scheutz ・ Scarf: Day Birger ét Mikkelsen sold out (similar here) ・Necklace: Illuminare Bountique 


Hej piger <3 Jeg kom hjem fra Barcelona igår, og havde en fantastisk tur, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om og vise billeder fra. Lige nu er jeg hjemme hos min skønne søster, som jeg har savnet og som jeg har en masse ting jeg skal have ordnet sammen med. Lige om lidt smutter vi ned og spiser brunch, og hygger lidt. Hvad skal I have jeres fredag til at gå med?

På billederne kan I se dagens outfit, som idag består af den smukkeste Hangovers top, som jeg bl.a. også har vist Jer i dette indlæg. Jeg er vild med disse toppe, som er enkle, feminine og af virkelig lækker kvalitet. De kan bruges både til jeans, som jeg har her – men de er også SÅ fine under en strikbluse, hvor man lige kan se blondekanten i bunden. Det skal jeg nok vise jer i et kommende indlæg :-) Vi skrives <3

Hi girls! Just went home from Barcelona yesterday, and I had an amazing trip. Cannot wait to show you pictures and tell you about it, but first I have to enjoy brunch with my sister and spend a little time with her. We have a lot of things we are about to do, soon I can tell you more – stay tuned! 

Today I am wearing my beloved Hangovers top, which I simply cannot live without. It is amazing to wear, like I do here, with some skinny leather jeans and winter boots – but it looks amazing to wear this silk top, under a knit, where the lace-edging appears. It is just a little but nice detail. <3
Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kale & Pomegrante