“It is better to be beautiful than to be good, but it is better to be good than to be ugly.”

Hej søde piger. Mange af jer har efterspurgt nogle flere indlæg omkring mine hudrutiner, og det vil jeg selvfølgelig gerne lave til jer. Alle de produkter i ser på billedet, er alle fra TROMBORG. Min hud har altid været meget sart overfor meget parfumeret produkter, så jeg holder mig til neutrale produkter når vi snakker rense- og makeup produkter. :-)
1. Det først jeg gør når jeg står op er at jeg renser mit ansigt med en Cleansing Foam fra Tromborg. Det er en skum, som renser huden mildt, og modvirker irritation og tørhed. Udover det husker jeg selvfølgelig altid at vaske mine hænder før jeg putter skummen i mine hænder, også skifter jeg håndklæde til mit ansigt hver dag, for at undgå bakterier.
2. Herefter er min hud efterladt helt ren. Så sprayer jeg min skintonic også fra Tromborg, som hedder Calendula Water. Skintonic’en er  perfekt som aftersun da den dulmer go har en helende effekt, udover det virker det beroligende på huden.
3. Så bruger jeg en kombineret dag- og natcreme, som kan bruges af alle, og alle hudtyper. Cremen hedder Deluxe face cream, den absorberes øjeblikkeligt og efterlader huden med en silkeblød overflade.
Om aftenen følger jeg det helt samme program, og bruger samme produkter. Dog bruger jeg ind i mellem ansigtsmasken eller aloe vera gél som supplement. I kan læse om begge produkter nedenfor.
_____________________________________________________________________________________________________________________
Om sommeren når min hud har fået meget sol, benytter jeg oftes Aloe Vera beating gel. Den virker kølende, forfriskende og helende på huden. Udover det er den effektiv mod smårifter og solforbrændninger. Alt i alt en fantastisk fugtgivende creme.
1-2 gange om ugen bruger jeg en ansigtsmaske, som hedder Multi vitamin facial mask. Det er uden tvivl den maske der er bedst mod min hud, og det efterlader min hud med en helt ny glød og friskhed. Den masseres let ind i huden, herefter skal den sidde nogle få minutter også vaskes den af med lunkent vand. Allerede når man vasker masken af, kan man mærke at huden er blevet langt blødere.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"When I first started designing my own shoes, no one would buy them even though the price was only £50" - Jimmy Choo