Isabel Marant ∙ addiction

Isabel Marant top in action

P81201066 P81201077 P81201100 P81201122Hej piger! Endelig kan I se min fine Isabel Marant top in action, er den ikke fin? I starten af næste uge, får jeg skudt nogle profesionelle billeder af den også, så den kan ses i en større sammenhængen. Den er så flot på, mønsteret er fantastisk og jeg elsker pasformen og snittene, der fremhæver taljen og komplimenterer brystet – den sidder som skræddersyet på.

Jeg er igen igen vågnet ALT for tidligt, ved simpelhen ikke hvorfor jeg skal være så langsom, til at komme over mit jetlag – kunne godt forestille mig det er skolestarten, bloggen og alt det er jeg er kommet hjem til igen, der har stresset mig de første par dage her, oveni at jeg så har fået alt for lidt søvn – det er lidt en dårlig kombi. I aften skal jeg til et event på Skodsborg Kurhotel og videre til noget hygge med min klasse, så det bliver så godt – hvad skal I lave idag? Vi skrives ved, god dag <3

 

2 kommentarer

 • Michelle

  Hvilken str har du din i? Har selv overvejet at købe den, men der er kun str 38 tilbage. Og jeg er en small

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har min i str. 36, den er meget lille i str. Tag i hvertfald 1 størrelse større end du prøver, da det er franske str. :-)

   KNus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Isabel Marant ∙ addiction