Strapless bra; perfect for my 'Lucy Dress'

Isabel Marant Nowless Wedges

P9280011 P9280014
P9280018
Godmorgen piger <3 Jeg er næsten lige vågnet op, i min søster lejlighed – hvilket altid er hyggeligt. Jeg har været små-syg her på det sidste, så nu har jeg valgt at tage en dag hjemme, så jeg lige kan komme helt på toppen, jeg skulle jo nødigt ende med at være syg i weekenden! Har en masse planer, de fleste er festlige, i forbindelse med denne weekend og jeg glæder mig så meget :-) Mine forældre rejser til NYC (jeg er slet ikke misundelig!!) men til gengæld betyder dette hygge i huset med min søster og hundene – det bliver dejligt <3

Jeg tænkte at I lige skulle se mine fine wedges lidt tættere på, da det godt kan være svært at danne sig et billede af dem, ud fra de outfitbilleder jeg postede igår. De er SÅ lækre, og som sagt er jeg overbesvist det er ét af vinteren bedste køb. Jeg har altid været kæmpe tilhænger af den almindelige Ugg bamsesko, men nu trængte jeg til noget nyt – og mere lækkert, som altså også sidder pænt på foden! Vintersko er virkelig svære at finde, men tænkte at lave en collage og poste den her på bloggen, med inspiration til at finde nogle – ligeledes, har flere af jer efterspurgt inspiration med vinterjakker <3 Jeg fandt forresten mine støvler i Milium i Lyngby til 3799,- og de kan findes online lige her. 
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Strapless bra; perfect for my 'Lucy Dress'