Matching flowers

Isabel Marant ‘look-a-like’

foto 1 foto 2

PicMonkey Collage
Bonjour! Dette outfit var særdeles populært blandt Jer, min skønne læsere – hvilket jeg sagtnes kan forstå, da jeg også er helt forelsket i dette outfit. Jeg har læænge gået og savler over Isabel Marant og hendes mange smukke nederdele, som jeg én eller anden dag skal eje. Jeg er forelsket I dem alle, de sorte flæsenederdele, blondenederdelene og de mønstret selvfølgelig. De er så classy og feminine, og ser så lækre ud stylet til et råt outfit – evt med Isabel Marants egne Bobby Sneakers.

Jeg har til gengæld så heldig at finde en lignende nederdel fra H&M til sølle 199,- og tænkte det var meget godt at starte med den, så man lige selv kan se den an og se hvordan man synes sådan en nederdel egentlig kan style – jeg er nemlig selv selv ikke vandt til at gå med nederdel, overhovedet! Jeg stylet min med en ældre (desværre) top fra mærket Svia Scandinavia, som jeg ikke længere kan finde nogle steder. Den er gennemsigtig og jeg havde derfor en helt neutral stropløs bandeau bh under, og selvfølgelig min yndlings Stella Falabella taske som så FANTASTISK ud til dette outfit – farverne spillede bar, og den gav outfittet et råt og eksklusivt look. I kan finde H&M nederdelen online lige her.  Hvad synes I? Og er I også helt vild med Isabel Marants fine nederdele?Love Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Matching flowers