MY NEW CHANEL SNEAKERS

Isabel Marant ∙ addiction

P8110020 P8110021Goodmorning ladies! En god start på dagen, er hvis hårdagen er god og man kan iføre sig en smuk top som denne – sådan var min dag idag, whats not to like! Jeg faldt over denne smukke Isabel Marant top i L.A, hvor vi besøgte hendes fine butik, der lå i Beverly Hills – så fin, autentisk og jordnær, ligesom hendes tøj. Det var virkelig inspirerende og gennemført!

Toppen var sat ned (lucky me!), da der stadig var få udsalgsvarer tilbage og denne var heldigvis tilbage i min str. Jeg var slet ikke i tvivl om at jeg skulle eje den, den skulle være min. Når den hænger der, er det faktisk langt fra det samme, end når den kommer på. Jeg har selvfølgelig sørger for nogle fine billeder af den ‘in action’, de bliver postet senere på bloggen, så stay updated! Den skal i IKKE gå glip af <3 Psst…. I kan se et lille sneak peek på Instagram her. Ha’ en dejlig dag!

 

2 kommentarer

  • Cecilie

    Hej Caroline <3
    Er priserne internationale, eller er det billigere i USA end herhjemme? Altså med hensyn til isabel marant

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY NEW CHANEL SNEAKERS