INTERIOR WEEKEND

SFDEB1EC253653641D9B86C72FF005F379B Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7
Gooodmorning ladies! Og god weekend! Jeg er i mit kreative hjørne disse dage og særlige boligindretning og interior er noget jeg fortiden bliver inspireret af – det varierer meget i perioder. Jeg har derfor samlet de lækreste inspirationsbilleder, som jeg håber I bliver ligeså inspireret af, som jeg gør. Boligindretning har som I måske ved, altid fyldt meget for mig og været noget jeg har elsket at fordybe mig i. Jeg tror min mor har haft stor indflydelse på denne passion, da jeg kommer fra et hjem, hvor der er lagt meget tid, kræfter og ikke mindst kærlighed i indretningen.

Fortiden gør jeg mig mange tanker omkring hvad mit drømmejob egentlig er, eller rettere sagt drømme beskæftigelse. Det er jeg med garanti ikke den eneste der gør og jeg tror det kommer af at jeg nu går i 3.g, kan se en ende på min skolegang og pludselig kan se en ende på det hele – samtidig med at der med ét, er et hav af muligheder og ikke mindst beslutninger der skal tages. Det er skræmmende, men alligevel super spændende. Jeg har altid tænkt, ‘det finder jeg ud af en eller anden dag.’ eller haft en eller anden urealistisk drøm om en tilværelse, der måske ikke helt holder i længden.

Jeg er sikker på der hele nok skal løse sig, men jeg tror også det kræver en stor indsats fra en selv, at beslutte sig for hvad man vil lave i fremtiden og hvordan man kan nå det mål. Tanken om at være selvstændig har altid været tiltalende for mig og jeg tror at det i sidste ende, er det jeg vil fungere bedst som – selvom det kræver benhårdt arbejde og is i maven. Jeg er ligeledes igennem mine 2 tidligere jobs, blevet bekræftiget i at man skal have en passion for det man laver, da det i hvertfald for mit vedkommende, er drivkraften til et godt stykke arbejde og ikke mindst lysten til at udføre det.

Hvad er jeres tanker om dette, og har I også stået i situation, hvor de mange muligheder gør det endnu sværere at vælge, samtidig med at man endnu ikke selv er afklaret om hvad man drømmer om? Del gerne jeres tanker <3 Vi skrives ved senere!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INSPO-THURSDAY ∙ BY CAROLINE TUMBLR