HOW TO MAKE THE PERFECT BASE

INTERIOR & NEW TOP

P8110010 P8110013 P8110014 P8110016 P8110018Hej piger! Åh hvor er jeg ramt af jetlag idag, holdte mig ellers vågen til 11 tiden igår, i håb om tidligst at vågne når mit ur ringer om morgenen, ved en 6-tiden. Dette skete dog ikke, jeg var LYS-vågen fra kl. 4.30 – haha, så slemt altså! Jeg blev dog i sengen og så en film, men man kan virkelig mærke den store tidsforskel, oveni min søvnmangel. Puha! Det er en hård omgang – glæder mig sådan til at sove snart, mangler bare et bad og lidt lektier. (Tysh, bloggen bliver selvfølgelig aldrig prioriteret over skolen ;-)

Med dette indlæg, ville jeg dog egentlig også bare fortælle jer, at jeg sælger mit smukke, franske og særdeles antikke møbel, som I kan se på billederne. Da jeg snart skal flytte, må jeg rydde op i mine ting og indse at jeg ikke kan få alt med, derfor må jeg skille mig af med mit ellers højtelskede franske møbel – er det ikke bare fint? Det kan vendes begge veje og der hører flere hylder med, som kan sættes i, hvis man ønsker.

Nyprisen på dette møbel fra 4.000 kr. jeg skal af med det, men vil gerne have en ok pris. Tænker at I kan kontakte mig her, eller via mail: caroline.m@rburger, så finder vi en løsning, hvis nogle skulle være interesseret. Det kan forreten afhentes på Nordsjælland, eller sendes med transport.

Før jeg smutter, måtte jeg også lige snige et billede ind af min fine, fine nye top fra Sixty Days – måske I genkender den, har nemlig tidligere haft samme style, bare i kjole og i hvid. Jeg faldt over den, på en svensk tøjside, der er så fin. Den hedder ZEBRA og de forhandler mange af mine favorit brands, samtidig med at de sagtnes kan sende til Danmark. Toppen jeg har købt, er lige nu på udsalg og sat ned fra 1599,- til 480 kr. (et kup hvis I spørger mig!) Jeg kunne ikke modstå den! Wauw hvor jeg synes den er smuk – find den online her <3

Nu vil jeg hoppe i seng og tage et velfortjent, langt og varmt bad. I må sove dejligt!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HOW TO MAKE THE PERFECT BASE