Isabel Marant top in action

INTERIOR: L.A Shoppingtip

P8060023 P8060034 Skærmbillede 2015-08-13 kl. 06.47.14
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-08-13 kl. 07.00.49Skærmbillede 2015-08-13 kl. 07.01.27Skærmbillede 2015-08-13 kl. 07.01.53
Morning earlybirds! Idag ville jeg fortælle jer lidt mere, om en fin interiorbutik, min søster og jeg fandt da vi var i L.A. Navnet på butikken er Porttery Barn og nej hvor var der mange fine ting – vi blev helt deprimeret over, at der var grænser for størrelse og vægt på hvad vi kunne købe (og alligevel endte vi begge med 10kgs overvægt!!). Der var så meget fint sengetøj, smukke og unikke møbler, antikke spejle og ikke mindst fantastiske pynteting. Jeg har samlet nogle af mine yndlings-items fra butikken, i ovenstående collage – samt taget et billede fra butikken, af mit yndlings sengesæt – er det ikke fint og indbydende?

Vi fandt Pottery Barn butikken i Beverly Hills, men da har heldigvis også en onlineshop, som I kan finde lige her. Skal i til L.A. en dag, eller en anden by hvori Pottery Barn ligger, vil jeg helt klart anbefale jer at tage et kig forbi – er så misundelig på, at L.A har denne butik, og bedst af alt var priserne også rimelige og til at betale. <3 Ha’ en dejlig dag, vi skrives!

 

4 kommentarer

 • Nanna

  Hej Caroline! Vil du måske linke eller beskrive hvordan man finder frem til den lejlighed i boede i i la? Kan ikke finde den gennem airbn :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna <3

   Det er igennem Air-bnb, vi søgte rundt blandt lejligheden, tror ikke den er ledig lige pt, så kan ikke linke til den <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Når okay :-( hvilken by skal jeg søge på for at finde den? Eller gade eller hvad man kan.. Så prøver jeg senere <3 skal nemlig måske til USA til næste sommer! Og den ser så fin ud..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • La Cienaga hedder vejen <3 Lyder fantastisk! Og det var forresten i West Hollywood <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Isabel Marant top in action