Cosy autumn essential - perfect poncho

Interior is the natural projection of soul

PA140007 PA140094 PA140098Goodmorning <3 Det er efterhånden lidt tid siden, jeg har inspireret jer ift. boligindretning, ved ikke helt hvorfor – det har bare ikke faldet mig ind den seneste tid.  Nu har jeg rykket lidt om, og synes det er for lang tid siden – så hermed et par closeups af detaljerne. Jeg har rykket min seng ind på midten, under mit vindue – og det fungerer SÅ godt – jeg sover virkelig godt, når sengen står der også ser det super fint ud med lysindfaldet og gardinerne står flot til den romantiske seng.

Jeg har taget nogle flere billeder, både nogle closeups, men også nogle hvor man kan se mere helhed – dem poster jeg enten i aften eller imorgen tidlig. Inden længe vil jeg gøre mig istand, da i skal have Karla til dyrlægen og jeg skal mødes med min søster senere – hvad skal I lave i dette hyggelig vejr? Forresten spørger I bare, hvis der er nogle ting I gerne vil vide hvor er fra.

Morning girls! It is a long time since I posted some interior inspiration – so here you go. I love to change and I love to get inspired by other and to inspire. Interior and home decoration is my passion, and I love it. I cannot wait to decorate my own apartment one day! I have posted some closeups from my bedroom – later I will post some more. Remember to stay tuned! 
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cosy autumn essential - perfect poncho