INTERIØR INSPIRATION, ON A BUSY SATURDAY


Godaften søde piger, eller nærmere godnat. Sikke en lang dag det har været idag, har været igang siden kl. 7-8 imorges, så jeg er i den grad udmattet nu. Jeg har været på arbejde, spist Joe &The Juice, hygget med de søødeste kollegaer på arbejdet, spist sushi med min søde søster, shoppet, og sidst men ikke mindst har jeg væren i biografen, og se LOL – den var faktisk rigtig sød. :)

Så nu kan jeg med god samvittighed ligge mig til at sove. Men jeg ville lige skrive til jer, her for jeg smutter. Imorgen starter jeg dagen op med at spise en lækker brunch med min søde familie, bare for hyggens skyld – herefter regner jeg med at jeg skal være sammen med søde Camilla, som jeg faktisk ikke har set siden jeg fik sommerferie … Før alt dette, vil jeg stå tideligt op og gøre mit værelse hovederent, trænger virkelig til forandring herinde, så jeg må straks igang med at rykke rundt på mine mange pynteting.

I må sove så dejligt piger, skriver selvfølgelig til jer imorgen. KYS!

Nogle ufatteligt inspirerende interiørbilleder – såå smukt! Hver gang her ser sådanne billeder, får jeg sådan en træng til at indrette, åååh altså …. <3

11 kommentarer

 • Jeg glæder mig til at se dit værelse! Men vil du ikke lave et indlæg om dine ynglings butikker pg online shops (måske også nogle i den lidt billigere ende som du kan lide) Knus :-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor dejligt at høre – jo, selvfølgelig vil jeg lave sådan et indlæg engang, vil prøve at få det gjort inden længe :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :) du har lagt nogle bamse støvler op på instagram, hvor er de fra ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej caroline. Du har lagt nogen støvler op på instagram, hvor er de fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne billeder(:Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et par valgfrie solbriller(:http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ok :) var i Buch igår men de var ikke sat op endnu så:) hva ligger de til i pris? Både korte og lave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nåår – så har du været der tideligt? De lange støvler er heller ikke oppe endnu, men du kan altid spørge efter dem :) Ang. prisen ligger de til 2.200 & 2.900 mener jeg :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej caroline.du har lagt en så fin neglelak op på Instagram fra O.P.I som er helt sølv!,vil du ikke være sød atnskrive hvad den hedder??? Har været i flere matas nu og kan bare ikk finde den og vil såååå gerne have den :)KH Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie,Jeg har også købt min i magasin, måske er det derfor. :) Min søster har lånt min, så kan ikke se hvad den hedder – men O.P.I har kun lavet en sølv :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I believe in kissing, kissing a lot. I believe that happy girls are the prettiest girls and I believe in miracles." - Audrey Hepburn