AS LONG AS YOU LOVE ME, WE CAN CONQUER EVERYTHING

INTERIØR INSPIRATION & KOMMENDE INDLÆG

Godmorgen søde piger. Om lidt smutter jeg ud i solen og soler mig lidt, og engang i aften tager hele min familie et tur op på stranden med hundene, så hyggeligt. Flere af jer, har efterspurgt nogle flere billeder af mit hjem, og det skulle i selvfølgelig få. Lige nu mangler min mor at få hængt alle hendes billeder op på den ene væg, da de skulle have malet i stuen. Derfor ser det en smule tomt ud. :-)
I løbet af dagen kommer der er en masse af mit tøj ind på min salgsblog – så der må i altså også følge med. Udover det vil jeg lave endnu et indlæg senere, som skal omhandle én af de indlæg i har ønsket skulle komme. Så husk at følg med piger! Tænk engang at om 10 dage, er jeg på vej til Cypern? Og jeg kan virkelig ikke vente længere, det bliver såå lækkert og jeg glæder mig til at opdaterer jer dernede fra.Kys!

30 kommentarer

 • Gud, du har et fedt hus!xoxo//live-laugh-love-linh.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I forstår virkelig at indrette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rigtig fin blog du har . Har fulgt lidt med fra sidelinien , da jeg er helt ny i blog…Men kan se man kan stille spørgsmål … Så må da bare vide hvor kan jeg købe et billed som din Mors med alle sommerfuglene . Hang on – du skal helt sikkert blive til noget indenfor trend og mode . knuzer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – dejligt at vide ud har fulgt med, skriv endelig hvis du har brug for hjælp til din egen blog. Min mors sommerfugle billlede er fra Tine K Home mener jeg, vender lige tilbage imorgen, og bekræfter at det er det rigtige mærke jeg har skrevet. :)Hvor er du bare sød, tak for de fine ord – det varmer rigtig meget!Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fra Tine K Home :)Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er et himmerige! og så guddommeligt smuk! ELSKER DET!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert og stilrent hjem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert hjem. Er paliet puden fra Buch? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er jeres fine sofaer fra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej. Har skrevet denne kommentar til et gammelt indlæg, men lægger den lige her i stedet:Sad og bladrede igennem ældre indlæg og faldt over din Michael Bublé-koncertbeskrivelse. Jeg var også med til Michael Bublé-koncerten og jeg er meget interesseret i at se billeder, da mine ikke blev fantastiske. :) Er det mon muligt, at du vil vise dem? – Vil du gerne have en mail, eller lægger du dem mon ud på bloggen? Dine billeder af interiør og dekoration er utroligt inspirerende – elsker det eksklusive, romantiske og nostalgiske i dine fotos! I’m a fan! /Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Jette – undskylder jeg ikke har fået lagt nogle billeder op fra Michael Bublé koncerten, som lovet. Det er jeg virkelig ked af! Jeg lavet et indlæg klar med det samme, og skriver lige til dig igen hvis ikke de er så gode, så kan jeg nemlig maile dem til dig. :) Undskylder mange gange, men tusind tak for de søde ord.Stort knus Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jette, Kunne du sende din mail til mig? :) Så kan jeg sende billederne med det samme :)Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Ja, selvfølgelig – den hedder jette h jacobsen (snabel-a) hotmail . com – uden mellemrummene :)Tusind tak! :)Jette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så er billederne sendt! :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Simonsen

  Hvor er det runde fad fra, som hænger på væggen?Knus <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er sofabordet fra? Det er virkelig fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er købt i en butik i Hillerød som nu er lukket :( Det eneste min mor ved er at det er købt fra Norge, har intet mærke desværre :(Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bor du bare pænt – får helt lyst til at indrette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline. Sikke en inspirerende blok du har. Vil gerne spørge om den sølv krukke i har jeres oliventræ i – hvor er den fra. :-)Mange hilsnerPia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mente Blog ;-O)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AS LONG AS YOU LOVE ME, WE CAN CONQUER EVERYTHING