AS LONG AS YOU LOVE ME, WE CAN CONQUER EVERYTHING

INTERIØR INSPIRATION & KOMMENDE INDLÆG

Godmorgen søde piger. Om lidt smutter jeg ud i solen og soler mig lidt, og engang i aften tager hele min familie et tur op på stranden med hundene, så hyggeligt. Flere af jer, har efterspurgt nogle flere billeder af mit hjem, og det skulle i selvfølgelig få. Lige nu mangler min mor at få hængt alle hendes billeder op på den ene væg, da de skulle have malet i stuen. Derfor ser det en smule tomt ud. :-)
I løbet af dagen kommer der er en masse af mit tøj ind på min salgsblog – så der må i altså også følge med. Udover det vil jeg lave endnu et indlæg senere, som skal omhandle én af de indlæg i har ønsket skulle komme. Så husk at følg med piger! Tænk engang at om 10 dage, er jeg på vej til Cypern? Og jeg kan virkelig ikke vente længere, det bliver såå lækkert og jeg glæder mig til at opdaterer jer dernede fra.Kys!

30 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

AS LONG AS YOU LOVE ME, WE CAN CONQUER EVERYTHING