Beauty Avenue - “Love of beauty is Taste. The creation of beauty is Art.”

Interiør – en beroligende og hyggelig atmosfære!


Hej søde læsere,
Som sagt skulle mine giveaway vindere jo kåres, jeg har haft travlt idag da jeg ville lave en masse indlæg til jer, hvilket jeg også har formået. :-)
Jeg tænker at jeg imorgen tidlig vil kåre vinderene, både så lyset i videoen er bedre, men også fordi i evt. kunne få mit outfit at se. Udover det er youtube virkelig langsomme om at få oploadet videoerne, så jeg håber i kan bære over med mig.
Det kommer i hvertfald en yderst inspirerende video imorgen senest ved 12 tiden, så i kan flittigt følge med på bloggen hele morgenen. :-)
Jeg glæder mig til at få kåret de tre vindere, hvilket jeg ved i også gør – nu har vi i hvertfald noget at se frem til imorgen.
Jeg håber i har fået en masse ud af mine mange indlæg de sidste par dage, jeg har haft en masse tid og når jeg har det vil jeg mere end gerne lægge rigtig meget af den, til bloggen. :-)
Jeg nyder at dele alt min inspiration med jer, og glæder mig til hver dag at skulle skrive endnu et indlæg, og læse en masse fine indlæg og kommentarer fra jer.
Nu får i en bunke inspirationbilleder, som mest omhandler interiør idag – det er altid dejligt med lidt inspiration til værelset synes jeg, og lige de her billeder kan jeg kigge på, gang på gang. Jeg får nemlig helt lyst til at indrette mit eget hjem, og jeg er så sikker på det kommer til at ligne noget lignende det på billederne.
Jeg synes simpelhen billederne udtrykker en beroligende og hyggeligt atmosfære.
I må sove så dejligt, jeg krydser fingre for jer alle imorgen søde piger. :-)

 

Alle billederne er fra smukke Philias hjem.

 

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Beauty Avenue - “Love of beauty is Taste. The creation of beauty is Art.”