Glutenfree Muffins

Interior and roominspiration

PA120002 PA120007 PA120011
Hej piger <3 Lige nu slendrer jeg højst sandsynligt op og ned af Barcelona shoppinggader, og nyder det lækre vejr. Jeg har planlagt indlæg til Jer, de 5 dages tid vi er afsted, så bloggen på intet tidspunkt kommer til at være stille. Jeg har ikke turde satse på at jeg får blogget hernede fra, men ved aldrig med net, billeder osv. på en skoletur – så I skal selvfølgelig ikke snydes.

Jeg vil dog rigtig gerne opdaterer jer hernede fra, hvis jeg får mulighed for det. Hvis ikke, har jeg helt 100 en masse lækre tips fra Barcelona og måske noget nyt tøj at dele med jer, når jeg engang er hjemme igen. Nu til billeder, som er nogle jeg har helt glemt at vise Jer. Det er blot nogle close-up billeder, fra mit værelse – af nogle af mine favourite spots. Det lækre guld duftlys er fra VOLUSSPA og det har min mor købt med hjem til mig, fra NYC. Denne duft er helt fantastisk og kan findes online lige her, ellers kan I finde mange andre her.

Hi girls! Fortunately walk on one of Barcelona best shopping streets in this moment, which I have been looking so much forward to. I am on a school trip with my class, so I have planned a lot of posts for you these days. I have totally forgot to share these pictures from my room with you. My new scented candle from VOLUSSPA is A M A Z I N G – my new favorite. You can get it online right here, or find the huge selection here.
Untitled-1

4 kommentarer

 • Marie

  Hej Caroline,
  Hvor kommer alle dine (og din mors) smukke fade fra?
  Mvh Marie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fra mange forskellige butikker og mærker, så kan ikke specifikt sende dig en hjemmeside eller et mærke. Vi køber tit noget med hjem fra ferier bl.a. og ellers er det noget vi løbende ‘samler’ på – er der noget bestemt du er interesseret i?

   God dag <3
   Knus Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Tak for dit svar! Jeg tænker faktisk især på fadet i denne post. Der har den lidt gyldne farve og alligevel er det vist ikke guld?
   Marie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh ja! Undskyld jeg var for hurtig til at læse din kommentar, dette fad er fra Tine K Home <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glutenfree Muffins