ON MY TERASSE

INTERIOR AND KEYCHAIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej piger! Nu ligger søs og jeg på værelset, efter en heftig shoppedag – oh my. Vi nyder tiden her i London så meget, det er bare en så hyggelig og charmerede. Elsker det her sted! Dagene går så stærkt synes jeg, så imorgen har vi endnu en hel dag, hvor vi skal se det sidste – altså mener jeg, at vi skal shoppe det sidste med hjem og så ellers bare nyd en masse god mad og hinanden. Jeg havde dog en rigtig øv-morgen, har nemlig som I måske ved igennem bloggen, døjet rigtig meget med blærebetændelse, og jeg føler altid den ligger der lidt lantent. I morges da jeg så vågnede, kunne jeg godt mærke, at den var lidt gal igen. Jeg tænkte egentlig bare, at vi skulle hurtigst muligt til et apotek og få noget medicin, ligesom jeg plejer at gøre i Danmark. Jeg blev dog ekstrem dårlig blot en halv times tid efter vi havde spist – blev så svimmel og fik kvalme, så blev så nervøs for hvad der skulle ske. 

Min søster var der jo heldigvis, så hun fik skaffet kontakt til en læge og hentede piller til mig hurtigt, men bedst af alt, har jeg sådan en bekymret mor, at hun nu er på vej til London med den rigtige medicin jeg skal have. Hihi, så ved man, at man har en hønemor, er det ikke rigtigt? Vi glæder os så meget til at se hende og til at nyde en dejlig dag med hende imorgen i skønne London. Inden jeg smutter igen, kan I på billederne se min SÅÅ flotte adventsgave, jeg fik af mine forældre i søndags. Det er den smukkeste nøglering fra Kopenhagen Fur, som jeg længe har ønsket mig. Vi skrives ved snart igen piger <3
linje-prikket2x-31
skaermbillede-2016-12-06-kl-18-55-43

6 kommentarer

 • Birgitte

  Jeps mussi er på vej med medicin og kærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hej Caroline,
  Ligesom dig er jeg også voldsomt ramt af det… Et råd jeg fik var tranebærpiller (købes i matas). Jeg tager dem 3 gange dagligt og har ikke døjet med det siden jeg startede på pillerne. Vil i hvert fald lige tippe dig om det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Är detta bord/console fra Swanfield Living? Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY TERASSE