Balenciaga

Inspo for you

DSC_1359 DSC_1363 DSC_1368 DSC_1373 DSC_1398Hej piger <3 Jeg har endnu engang rykket lidt om, ja – som I jo kender mig bedst! Kan ikke lade hver, og hver gang jeg er færdig tænker jeg ‘så, nu behøver jeg ikke at rykke om det næste stykke tid, det er pænest sådan her.’  Problemet er at jeg så ugen efter igen finder noget nyt eller en ny måde det hele skal stå på, haha – dog er det altid hyggeligt at gå og nusse om sit værelse synes jeg :-)

Denne gang har jeg valgt at tage mere fokus på små detaljer og hjørner her og der, da I fornylig har set det overordnet. Jeg er især helt vild med hylden over mit tøjstativ, hvor der blot er placeret en masse fine Tine K Home lyse i sarte farver, det er min yndlings pynteting af ALT – disse fyrfaslys er intet mindre end fantastiske og kan fås i de fineste farver. Idag har en et stramt program for mig, til gengæld møder jeg idag og imorgen først kl 10 – weeee, it makes the morning MUCH better!
Love-Caroline

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Balenciaga