In winter I get up at night, and dress by yellow candle-light. In summer quite the other way I have to go to bed by day.

Hej søde læsere,
Jeg er idag syg med feber og hoste – det passer bare så dårligt, midt i juleferien hvor min kalender er proppet op med aftaler. Jeg har brugt dagen idag på at sove og forkælet mig selv med et langvarende karbad, hårkur og en masse lækre cremer, som simpelhen var det eneste jeg kunne overskue.
I må undskylde at det ikke bliver det mest inspirerende indlæg, men glæd jer til imorgen, det bliver et langt mere interesant indlæg end dette, og jeg vil jo som sagt her i ferien, give hele bloggen en masse inspirerende indlæg, fyldt med outfitbilleder, træning og skønhedstips plus en masse mere. Og husk endelig at skriv hvis i synes der mangler noget på bloggen.
Hvor er det dog bare vildt så tæt på julen er kommet nu? Det er jo lige om hjørnet! Det bliver dejligt med en hyggeligt aften, med lækkert mad og søde mennesker og selvfølgelig også nytårsaften, som jeg simpelhen ikke kan vente med at fejre med mine søde venner og veninder.

Som jeg skrev i ét af mine tidligere indlæg, har jeg fået en opfordring til at lave en roomtour, og selvfølgelig vil jeg det. Jeg skrev at jeg ville nå det så hurtigt som overhovedet mugeligt, men jeg tænker at jeg vil lave den nogle dage efter jul, da jeg ønsker mig nogle ting til mit værelse som vil komme til at lave en stor forandring, så det vil da klart være sjovere! :-)
Lige nu midt i en kold december måned, også endda uden sne, føler jeg at min krop virkelig trænger til en lang tur ned i varmen, afslapning og sol? – Ja tak!
Jeg var i sidste sommerferie i Thailand med min familie og søde veninde Amalie, og det var klart det mest luksuriøse feriested jeg nogensinde har været, og jeg ville overhovedet ikke have noget imod at tage en tur derned i sådan en her kold vintermåned, årh altså!

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.