GINA TRICOT - UNIK & EKSLUSIV KOLLEKTION

IN THIS HOUSE .. WE DO REAL, WE DO MISTAKE, WE DO FAMILY AND WE DO LOVE

Hej søde piger. Forleden dag på arbejdet tog jeg det lækre skindtæppe med hjem, som i kan se på billedet. Det er så så fint og giver et unikt og personligt look i stuen. Udover det er det super godt at være ejer af, da du kan have den liggende på gulvet, i en lånestol, i havestolen og ikke mindst som et tæppe i sengen. Jeg har fået lov til af min mor at have det med når jeg engang flytter hjemmefra, jeg kommer til at have det liggende så mange forskellige steder er jeg sikker på. :-)
Om lidt smutter jeg i bad, og senere tager min søde familie og jeg ned til Slotsparken går en tur med alle hundene og spiser en Paradis – så hyggeligt! Lige det jeg har lyst til på sådan en helligdag som denne. Udover det har jeg gode nyheder til jer på bloggen, som vil blive offentlig gjort i løbet af ugen. Det kan i allerede begynde at se frem til nu. I må have en skøn eftermiddag – hvad synes i forresten om skindtæppet? Kys!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GINA TRICOT - UNIK & EKSLUSIV KOLLEKTION