THE WINNER

IN THEM BOXES

dsc_7551 dsc_7554 dsc_7575
Fletring HER / Ankerkæde HER


Godmorgen piger. Jeg tænkte, at I bare lige måtte se, mine Jane Kønig favoritter, som jeg længe har ønsket mig. Nemlig den fineste guldkæde med vedhæng, og en stor fletring, med den fineste matte overflade. Udover de så fine smykker, så er Jane Kønigs indpakning, altså noget ud over det sædvanlige. Jeg synes de er så fine og unikke! Det er en fantastiske gaveidé til kvinderne i ens liv, da et smykke ofte har så meget betydning. Selv elsker jeg alle historierne bag mine egne smykker og synes det er så rart, at kunne blande forskellige typer, og variere fra dag til dag, alt afhængig af hvilket humør man er i og hvilket look man ønsker.

2 kommentarer

  • Stine

    Hej Caroline. De er fine. Hvilke parfumer er dine ynglings for tiden – mangler inspiration. Godt nytår. ♥️ Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE WINNER