American Dreams musthave

In the kitchen

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
P9150537 P9150576Hello girls! Dette outfit er anderledes og virkelig råt – nederdelen er et MUST, da den både kan styles til byen og til hverdag. Dette outfit vil være klassisk til byen også synes jeg alligevel det adskiller sig, i og med at nederdelen er så speciel. Stilletterne er intet mindre end fantastiske, selvom de er ret høje – så er der faktisk en fornøjelse at gå i, og der skal altså noget til, for at det bliver det – når vi er i disse højder ;-)

I morges, da jeg vågnede var jeg så træt! Kender I de dage, hvor man bare er sådan, I just wanna stay in bed – ALL day! Sådan havde jeg det virkelig, og det første min mor spurgte mig om i morges, da hun så mig var også ‘er du syg?’ hihi! Det var jeg så ikke, bare ekstremt træt – men hvad der skulle vise sig, var at mit første modul var aflyst, så jeg drog tilbage i sengen og kunne nyde en time mere under dynen. Dette var virkelig en morgen, der tog en deeejlig drejning! Jeg synes forresten også man kan mærke at det er koldere og mørkere om morgenen og aftenen for den sags skyld, det er vildt så hurtigt tiden går – synes lige sommeren er startet!
Love-Caroline


Bodystocking of lacesSkirt w. studs Public Desire heels 


 

8 kommentarer

 • Henriette

  Hvornår kommer dit indlæg omkring hvilke produkter du bruger til dit hår? Du har lovet det i flere måneder, men lader til det aldrig kommer, hvilket er rimelig skuffende :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kommer snart, har haft meget at se til, og har prioterert nogle andre indlæg før- fx billeder fra min søster lejlighed :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Helt forståelig du selvfølgelig har andet at bruge din tid på osv. Men jeg efterspurgte det for flere måneder siden nu, og der var da endda spurgt af andre før kun jeg se. Og ovenikøbet har du imellem tiden lavet indlæg der handlede om hvad man kunne tænke sig du “skrev” om/vide om dig osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ved du hvor jeres køkken er fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er MFW en sikker side at købe sko på?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hejsa Caroline. Jeg har prøvet at bestille de fine sko fra hjemmesiden. Men den vil ikke godkende min e mail, sådan så jeg kan blive medlem på siden.
  Ved du måske hvad det kan skyldes.
  Har den almindelige hotmail.com til sidst i min mail.
  Tpf hvis du kan hjælpe, ellers må du ha det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

American Dreams musthave