MY COSY HOME

IN MY WARM COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej piger! Jeg er på vej ud af døren, da jeg skal til et event på Skodsborg Kurhotel. Jeg skal nok fortælle jer meget mere om hvad jeg skal og hvem vi er der, men jeg kan afsløre af I nok kender en masse af blogger-pigerne og måske endda også produktet. Jeg har egentligt kun 5 min, men ville bare lige nå at opdaterer Jer, da jeg først er hjemme engang i aften. Jeg ville minde jer om, at det er CYBER MONDAY, derfor fortsætter ASOS med vilde rabattet. Jeg bestilte den jakke hjem, ved Black Friday og er SÅÅ glad for den – er den ikke bare cool? Oven i det, er den faktisk meget lun og giver mine ellers feminine outfits, et råt touch! Hvad synes I? Find den online lige her.

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY COSY HOME