LOS ANGELES, THE GROVE

In my Victorias Secret bag

P8010048 P8010051 P8010052 P8010056Hej piger <3 Min søster og jeg er netop kommet op fra poolen, og skal inden længe til Beverly Centeret for at shoppe lidt – det har vi jo slet ikke gjort, haha ;-) Det værste af det hele, er at vi endnu ikke har besøgt Beverly Hills og de mange lækre shopping gader endnu, den tanke kan virke skræmmende med et brændende dankort – åh gud! Jeg har det dog sådan, at jeg jo ikke kommer til L.A. hver dag, så må nyde det mens jeg kan.

På billederne kan I se nogle af mine Victorias Secret køb, som jeg har gjort mig indtil videre. Jeg elsker VS bh’er da de er så bløde og lækre, man kan mærke at kvaliteten er i top, hvilket jeg virkelig værdsætter – H&M go home. Men det så er sagt, sidder de ligeledes super flot og ligner en million. Jeg har prøvet at holde lav profil derinde, og har ‘kun’ købt 2 bh’er indtil videre og en fin blonde-sag, som jeg viste jer på bloggen tidligere på ugen.

Den bordeaux røde er meget Calvin Klein a-like, og jeg er vild med den! Den sorte bikni med hvide og guld detaljer er ligeledes så fin – mon ikke den er til at finde på Instagram snart? I guess! Nu vil jeg hoppe i bad, hold øje med bloggen imorgen tidlig, der har jeg højst sandsynligt et fint outfit klar til jer! Kys

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LOS ANGELES, THE GROVE