CasaUnique pt. 2

In my shopping bag

Skærmbillede 2014-09-05 kl. 20.53.16Hej piger <3 Hermed en opdatering fra en UTROLIG træt pige! Haha, det er efterhånden ikke nyt for Jer, at jeg enten kører mig selv for hårdt eller snupper en torsdagsbytur. Hyggede med en veninde igår og det endte ud i en hyggelig aften med søde mennesker! Godt og vel 2 timers søvn, gjorde det liige præcis muligt er overleve 2 moduler i skolen, så det var heldigvis ikke så slemt. Jeg har en skøn weekend forude, og har en masse at fortælle om og vise Jer.

Min mor er blevet opereret, hvilket bl.a. er årsag til min manglende aktivitet her på bloggen, men hun er i bedring nu – så nu skal der bare nurses om hende <3 Efter vi næsten lige har fået løn, kunne jeg ikke dy mig længere, og måtte ege de ovenstående items, som jeg har fundet på Nelly. Synes hver en enkel del er SÅ fin og unik – og perfekt til den kommende vinter! Glæder mig især til at modtage den fine blonde body, som er fra MbyM samt de fine shorts, jeg har stylet den med – de er jo så rå! Et rigtig lækker by-outfit. Hvad skal I tilbringe Jeres weekend med? <3
Love-Caroline


MbyM lacebody 420 kr  • Studded skirt 155 kr.  Grey tanktop 325 kr.  Snakeprintet shirt 280 kr.  Lacetrimmed blouse 375 kr. • Transparent blouse 235 kr.


 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CasaUnique pt. 2