BLUE SHIRT

IN MY SHOPPING BAG

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3
Gooodevening ladies! Til Jer der er sent oppe idag, har jeg de LÆKRESTE items fra ASOS klar til jer her. Jeg tilføjer løbende alle de ting jeg ønsker mig i min ’saved items’ hos ASOS og denne har altså hobet sig op efterhånden, så tænkte at det var på tide, at jeg fik ryddet til ud i det, hihi ;-) Her er mine absolut favorit items, som jeg simpelhen må eje! De fine strandkjoler øverst, er jo så yndige og fine og er begge perfekte til stranden, på den fashionable måde. De hvide wedges, har jeg længe kigget på – jeg synes de er SÅ flotte og tænker at de er perfekt til de varme sommeraftenener.

Jeg er også så vild med den lyse pyjamas, som jeg virkelig glæder mig til at vise jer her på bloggen – den er nemlig en god kombination mellem det søde og sexet, uden at være hverken eller. Kan I følge mig? Afsluttende har jeg fundet en fin skjorte og blazer, som er perfekt til skole- eller jobstart – de to items, ville endda være SÅ fine at style sammen. Happy shopping og sweet dreams piger <3


WHITE LACED DRESSSUMMER-DRESS ∙ WHITE WEDGES ∙ PLATEAU SANDALS ∙ BODYSUIT IN BLACK ∙ BIKERBOOTS ∙ WHITE PYJAMAS ∙ BLUE SHIRT ∙ GREY BLAZER 
Sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

BLUE SHIRT