eyelash lace

IN MY PRIME

picmonkey-collage dsc_0064
Skirt from Ba&sh HERE / Shirt from Asos HERE / Boots from Miinto HERE 
____________________________________
Hej piger <3 Jeg har som sagt været små syg idag, er dog blevet bedre her hen ad aftenen, og håber sådan jeg er helt på toppen imorgen. Christoffer og jeg har lidt spist noget god aftensmad og nu havde vi egentlig ikke vildere planer, end at skulle se en film og tidligt i seng for mit vedkommende i hvertfald. Jeg har været vågen siden MEGET tidligt i morges, så jeg kan godt mærke det nu synes jeg. Jeg glæder mig sådan til restenen af ugen, da der er en masse spændende ting, møder og idéer jeg skal have ud i livet. <3

Jeg vil her til aften, dele ét af weekendens outfits med jer. Jeg havde nemlig i lørdags, min fine nye BA&SH nederdel på, som jo er vildt smuk!! Jeg faldt pladask for den og måtte eje den, på trods af den lidt pebrede pris. Jeg synes mønsteret er vildt fint og det gjort mig i helt vildt forårs-sommer stemning og det vil vi alle gerne i nu her ikke? Til den fine nederdel, har jeg en basic strik, et par bikerstøvler og nogle solbriller til al solskinnet ;-) God aften <3 <3

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

eyelash lace