MIXED SEASONS

IN MY FRIDGE

picmonkey-collage2
Hej piger. Mange af jer, har spurgt ind til mine mad- og spisevaner igennem tiden, og det er jo en meget alsidig ting, som jeg ikke har gjort mig så meget i, at få uddybet, fordi jeg tænkte at det var et lidt svært område at begive sig ind på, når det ellers kun er opskrifter jeg deler her på bloggen. Jeg tænkte dog alligevel, at jeg måske kunne dele nogle af mine tips, yndlings madvarer og sådan. Så i dette indlæg har jeg blandet det hele lidt sammen, for at nå hele vejen rundt.

Til start, kan I se mit køleskab, som jeg forsøger at fylde tilpas meget – uden at jeg handler for meget ind, hvilket førhen har været lidt en svaghed for mig. Jeg endte ofte med at handle ind til nærmest 4 personer og det gjorde at jeg ikke fik spist maden op og måtte smide meget ud. Det går meget bedre nu, fordi jeg er blevet bedre til at planlægge mine dage – da jeg også spiser meget ude både morgen, middag og aften.

Jeg er ikke typen der bruger mange timer i køkkenet, desværre. Selvom jeg vildt gerne vil det og egentlig elsker at lave mad, så er det ikke det jeg kan prale med. Jeg tror det kommer lidt med årene og så kan jeg også bedst lide, at lave mad hvis man er to eller flere der skal spise med. Derfor tyr jeg tit til nogle lette retter, men når det så er sagt, er det jo også god mad, efter min mening ;-)

Jeg er fortiden rigtig vild med IRMAS suppe-kit, som er både let, super sundt og hurtigt at lave og så er der til hele 2-3 portioner og de smager virkelig godt! Jeg elsker supper i de kolde tider!

picmonkey-image
Det er ikke længe siden, jeg fik hængte denne fine hylde fra Søstrene Grene op, som er blevet mit kaffe- og tehjørne. Er det ikke hyggeligt? Jeg elsker at kunne pynte op i køkkenet, uden at det blive for meget, så det at få en helt hylde at boltrer sig på, var jo uden sammenligning ;-)

picmonkey-collage
Dette var virkelig en lækker salat der kan spises som måltid eller tilbehør. Det er persille, spinat, tomat og champignoner stegt på panden og som bund er det blomkålsris, der er vendt i frisk citron, olivenolie og salt og peber. Afsluttende har jeg toppet med nogle salte mandler – det smagte såå lækkert! Jeg elsker at spise grøntsager og sunde fedtstoffer til frokost, og så gemme kødet eller fisken til om aftenen.

picmonkey-collage-kopi
Nu til min YNDLINGS morgenmad, som kommer lidt bag på de fleste og som jeg føler mig nærmest afhængig af. Det startede for en del måneder siden, da jeg boede i min tidligere lejlighed. Der drak jeg tit denne smoothies fra PALÆO, som forhandles i 7-eleven – det var tit et mellemmåltid, når jeg følte mig lækkersulten, fordi den giver en god mæthedsfornemmelse. Èn da prøvede jeg så at toppe den med noget müsli og siden da, har dette næsten været et fast element i mit køleskab. Jeg elsker særligt at spise den med kokoschips og blå birkes på – det smager såå lækkert! 

dsc_8164
Hvis jeg ved at jeg skal være på farten én dag i ugen, tager jeg tit forbi enten 7-eleven eller Lagkagehuset og køber en salat to-go, så jeg ikke skal tænke på når jeg en dag kommer sent hjem eller skal være ude hele dagen. 

picmonkey-image-kopi
Endnu en favorit er vegan kødsovs fra Naturli’ der forhandles i de fleste supermarkeder efterhånde. Den smager SÅ godt og kan laves ligesom almindeligt kød. Her til spiste jeg den ene aften stegt spidskål og dagen efter bønner. Spidskålen elsker jeg at lave i både salater, eller som tilbehør til ovnbagt laks eksempelvis. Det tager ingen tid at lave, er super sundt og så er spidskål altid billige at få fat i.
dsc_7963
Min YNDLINGS side-order over dem alle, er sweet potato fries, som jeg laver flere gange ugentligt tit. De er SÅ lækre og det er virkelig min sundeste quilty pleasure, som kan spises med bedre samvittighed end almindelige pomfritter. Jeg laver dem altid i ovnen med rosmarin, timian, salt og peber og oliven olie – mhm!
dsc_8266
Jeg håber I kunne bruge min lille madguide og et indblik i mine spisevaner. Det skal dog lige siges, at jeg imellemmåltider elsker at spise frugt, bær, nødder og en del mørk chokolade – som er noget jeg aldrig har kunne holde mig fra! Min morgen latte og eftermiddags-cappucino laver jeg ofte på noget plantemælk, som også forhandles i de fleste supermarkeder. Nu vil jeg hoppe i mad, ha’ en rigtig dejlig dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIXED SEASONS