My favourite lacedress

In mood for cake? Go make a healthy one!

PicMonkey Collage
Hej piger <3 Det er weekend og der må man gerne forkæle sig selv lidt ekstra! Vi havde 3 over-modne bananer liggende, så jeg fik sådan lyst til en banankage – so I made it! Fandt den lækreste opskrift hos STINNA, der har den lækreste madblog – jeg bliver altid så lækkersulten, når jeg smutter forbi hendes side, men der kom denne lækre sag ud af det.

Opskrift på banankage (4 personer):
3 øko bananer
3 æg
100g friske dadler
2 spsk smeltet kokosolie eller smø
1/2 tsk salt
100g mandler/ 90g mandelmel
50g hakket mørk chokolade (gerne 85% eller derover)
50g mørk chokolade til pynt

  1. Tænd ovnen på 160grader.
  2. Hak/blend mandlerne til mel og blend det sammen med dadlerne.
  3. Mos bananerne godt, gerne i en minihakker.
  4. Bland bananmosen, mandler, æg, salt, de hakkede dadler og kokosolie/smør sammen.
  5. Hak chokoladen groft og rør i.
  6. Komme dejen i en lille form beklædt med bagepapir.
  7. Bages kagen i ca. 45 minutter, eller til den er gylden og fast.
  8. Tilføj straks chokoladen, når kagen er taget ud. Kom chokolade ovenpå den varme kage, så det smelter og fordel det herefter.
  9. Lad gerne kagen stå i køleskabet til dagen efter, så er den meget bedre – ellers kan den nydes efter 1-2 timer i køleskabet.

Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My favourite lacedress