Different worlds

In love with Bali

DSC_6178 DSC_6193
DSC_6185DSC_6185
Idag har vi haft endnu en virkelig dejlig dag på stranden og ved poolen. Nu hvor vi snakker om kombinationen af strand og pool, var der sand i vandkanten af poolen på billedet – det kalder jeg en lækker kombination. Her har været så varmt idag, det har virkelig været vildt og derfor er det selvfølgelig så vigtigt at huske og drikke rigeligt med vand. Jeg glemte faktisk selv idag at drikke nok vand, og lå i solen riiiitig lang tid – derudover havde min far og jeg også gået en tur rundt på hotellet og stranden og skudt nogle billeder, og jeg havde dermed faktisk lavet ret meget i morges. Senere på dagen da vi skulle have noget at spise, gik min mor og jeg hen for at bestille noget mad op til poolen – mens vi står og bestiller, får jeg lidt kvalme og når lige at sige til min mor jeg er svimmel, hvorefter jeg besvimer. Det er bare så ubehageligt! Jeg har kun besvimet 1 gang i mit liv før idag, og det er sådan en mærkelig fornemmelse. Lige nu er jeg helt nervøs for at være alene ved poolen imorgen, puuha – bare tanken om det. Jeg vil smutte nu, ville egentlig også bare vise Jer lidt billeder fra dagen idag, det lækre vejr og omgivelser – det er allerede imorgen aften vi rejser hjem, tiden er simpelhen gået alt, alt for stærk. Dog glæder jeg mig til at se veninder- og vennerne min små hunde og min seng, hihi ;-) Sov dejligt <3

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Different worlds