“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” – Marilyn Monroe

Hej søde piger,
Så er jeg lige kommer hjem fra en dejlig dag i skolen. Om lidt smutter jeg ned i byen, med min søde mor og far, jeg skal bla. lige have købte en primer til under min mascara, så det bliver en hyggeligt og kort tur.
Resten af dagen af gå med at lave nogle lektier, og ellers bare slappe af, jeg har været meget træt de 2 sidste dage, så jeg glæder mig til at få sovet grundigt ud, da jeg først skal møde klokken 10 imorgen, skønt altså! :-)
I må endelig følge med på bloggen, der kommer ihvertfald ét indlæg til. Jeg vil nemlig senere fortælle jer, en masse gode nyheder min dag har bragt med sig. Derudover har jeg været lidt på forkant med mine fødselsdags ønsker.

9 kommentarer

 • Hej søde Caroline :-) Er du blevet konfirmeret? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline :-)Jeg tænkte at den der 2ND day t-shirt du har,er du glad for den? for overvejer VIRKELIG at købeden.Knus Cecilie :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke du!Ja, jeg er så glad for den. Den er yderst behagelig at have på, også ser den hammer godt ud! :-)Lækker bluse, synes klart du skal købe den.Stort knus C <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, det syntes jeg nemlig også. Den er endda sat ned til200! men d´nu er det jeg prøver at spare op til et par biker støvler.Hvad skal jeg vælge? jeg får ikke meget om måneden, kun 400 og det er sværtat spare op så…..Knusser Cecilie<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Carolinesikke nogen flotte billeder du tager. Du er helt klart en af mine ynglings bloggere.Hvordan har du fået fjerne din navigationslinje? Til alle dine dejlige læsere må de meget gerne blive fast læser af min blog.Da jeg savner nogen flere. (hæhæ) Håber du kan hjælpe mig lidt:-)Kærligst Amalie <3<3<3ps. Er stor fan af din blog (hihi)www.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen igen smukke Caroline!Tusind tak for kommentaren, den er jeg virkelig super glad for. Dine rammer altid helt specielt! Angående min indlægstitel som står i midten, har jeg lavet en lille guide med hvordan du gør det. ;-) http://emiliechristoffersen.blogspot.com/2011/11/sadan-fungerer-det-nye-html.html De største knus Emilie. <3P.S. glæder mig til at høre dine fødselsdagsønsker, med din så fede stil både indenfor tøj og indretning – er jeg sikker på at dine ønsker er lækre! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke..Kunne være smadder fedt, hvis du ville lave en indlæg, med fede pyntepude betræk. dine er så fine :-)Altså finde noget på nettet og smide dem op – gerne budget venligt :-) Og i samme stil som på din seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Kan slet ikke forstå, at jeg aldrig er stødt på din blog før. Hvor er den fin!Og du er kun 14? Man må sige at du er en meget stilsikker og smuk 14 årig! Keep up the good work, har sat mig som fast læser :-)/kiracamillas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I would really like to wear these so amazing army green jeans and some biker boots - A feminine, but really nice outfit!