TANNED

IMORGEN SÆLGER JEG UD

picmonkey-collage

GOD aften piger! I må på forhånd undskylde, for denne lidt sene udmelding, men tiden har simpelhen ikke været til det inden. Dagene her har været hårde og udmattende, men på den anden side, også med til at give mig lidt mere energi til den kommende tid. Hvordan vil jeg meget gerne uddybe for jer, i et mere dybdegående indlæg, da det vil ramme mig, på sin måde.

Nok om det, hvad jeg egentlig ville sige, er at jeg sammen med en masse andre bloggere, imorgen sælger ud af vores tøj, sko og accessories hos Tradono, der imorgen foregår i KPH Volume på Enghavevej 80, 2450 København. Jeg glæder mig helt vildt til at få solgt ud, møde nogle af jer, og måske også selv shoppe lidt, hihi. I kan se en del af udvalget lige her på min Instagramprofil og her på min salgsside.

Det foregår fra kl. 10, dog er det kun for VIP gæster her og så starter det officielt kl. 11-17 <3 I kan læse mere på Tradonos Facebookside lige her. Har nogle af jer planer om at deltage? God aften piger <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TANNED