Do small things with great love

I’mma make you work for it

DSC_7896 DSC_7954 DSC_7957 DSC_7960 PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-08-27 kl. 21.24.37397056-0001_5Skærmbillede 2015-08-27 kl. 21.28.29
Hej piger! Åh hvor har det været hårdt at komme igang med ‘en helt almindelig hverdag’ igen, det at skulle tidligt op hver morgen, nå alle lektier, afleveringer, passe bloggen, ses med veninderne og få slappet lidt af – det er lidt af et cirkus indimellem. Jeg synes det har været en hård uge, så det bliver skønt at få weekendt. På lørdag skal jeg fejre min skønne søster, der har fødselsdag – det bliver super hyggeligt med besøg fra familien og ellers står weekenden imorgen på en bytur og fejring af smukke Sandras Relaunch, og søndag skal jeg have slappet lidt af, lavet afleveringer og andre småting.

Har I også fået en hård start af hverdagen efter ferie? Man skal om ikke andet ofte lige igang igen og ind i en god rytme med det hele, så plejer det som regel at køre igen. På billederne kan I se dagens outfit idag, som har været en god kombination af efterår og sommer. Den smukke hvide kjole, faldt jeg for på den svenske side ZEBRA, som jeg har fortalt jer lidt om tidligere. Den er så fin og har mange fine detaljer, den er ligesom mine to seneste køb fra Zebra også fra Sixty Days og også sat ned – yay! Der er intet bedre end udsalgs-scoops. Den er sat ned fra 1.199kr til 450kr. (find den online her.)

Til den fine top har jeg min smukke Meotine pels på og Chanel espadrillos. Farvekombinationerne i dette outfit er så smukke sammen og de mange detaljer gennemfører looket. Hvad synes I om det? Sov fantastisk når I når dertil! Knus

 

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Do small things with great love