What do You want?

“I’m very much down to earth – just not this earth.”

1262951_10151841695558658_1310517512_o
Nogle af de skønneste piger <3 SKÅL!
Godaften mine sødeste <3 Jeg er ked af at jeg ikke fik skrevet til Jer igår, men tiden var simpelhen ikke til det – det er der derimod en masse tid til nu :-) Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og havde en skøn aften med familien og Jeres nære. Igår skulle jeg egentlig have været til fest med klassen og videre i byen, men min søde veninde blev syg – hvilket er mindst ligeså synd for hende, så derfor blev min aften ikke helt som forventet. Nytårsaften synes jeg altid er lidt speciel, fordi egentlig har man høje forventninger til denne aften, men jeg synes den er som mange andre – også alligevel ikke. Min anden søde veninde, Rose, mødtes jeg med og sammen spiste vi den lækreste 7 retters menu og hyggede. Rose og jeg havde egentlig også planer om at tage i byen, men på vej derind punkterer vores dæk, og så besluttede vi os for at vi egentlig bare ville hjem og hygge. Så altså intet var som forventet igår, og det var lidt som om det var ‘meant to be’ at jeg ikke skulle i byen. Jeg har altid haft sådan en tilgang til livet, at hvis jeg bliver forhindret i noget, selvom jeg virkelig gerne vil – så må der være en mening med det, det har jeg altid troet på. “Everything happens for a reason.” længe leve Marylin Monroes citater, elsker dem!

Jeg gjorde mig egentlig ikke som sådan tanker om hvad mine mål for det kommende år skal være, men mere om hvad jeg egentlig har gennemgået igår. Det er SÅ vildt hvor hurtigt tiden går, og jeg føler nærmest ikke jeg selv kan følge med, jeg har oplevet og lært mere end jeg nogensinde troede var muligt. Jeg har haft fantastiske øjeblikke med mine næreste, heriblandt har jeg rejst rundt i verden med min familie, været ude og rejse 1 gang alene med min skønne veninde, gået ud af folkeskolen og dermed startet en helt nyt liv, kæmpet mig videre med min baby, bloggen – og jeg takker Jer uendeligt for at være en del af min passion. Jeg har virkelig lært meget om mig selv også, jeg har lært at det vigtigste i verden er at stole på sig selv og holde fast i sine holdninger – dette er noget som jeg stadig kan kæmpe en smule med til tider, men jeg VED det er det vigtigste og at det er noget som vi alle burde tænke mere over. Jeg har lært at se bort fra andres holdninger, hvis ikke de ønsker noget godt for mig – fordi hvem er det der har problemet i sidste ende? Jeg har fået nye planer om min fremtid og jeg har bare på det seneste fået sat mange flere ting i perspektiv omkring mit liv og min fremtid – og jeg ser frem til en nyt år, med nye udfordringer.
Lige nu, mens jeg skriver dette indlæg, kan jeg ikke undgå at komme til at tænke på hvad jeg virkelig gerne, sådan specifikt vil opnå i dette år, så hvorfor ikke dele det med Jer :-) I må også rigtig gerne skrive Jeres eventuelle nytårsfortsæt eller bare hvad i drømmer om og håber på.

– I dette år skal jeg blive bedre til at værdsætte alt det som min familie gør for mig, det er noget jeg har gjort så godt som jeg har kunnet – men det kan til tider være svært, når man som mig indimellem stresser.
– Jeg vil også rigtig gerne i dette år blive bedre til at priotere min tid, og ikke at tage sorgerne på forskud – som min mor altid siger til mig. Begge dele er noget som jeg ikke er særlig god til.
– Jeg har et mål om at komme i mit livs form i dette år, træne med Ditte og blive SÅ fit til sommer (dette kommer til at kræve meget fra min side i hvertfald) Men nej hvor gad jeg det godt!
– Jeg håber og nærmere sagt drømmer om at rejse mere i år. Jeg har over det seneste tid, virkelig indset hvor meget jeg elsker at rejse, og koble helt af med veninden eller familien – og selvfølgelig at opleve nye kulturer.
– Jeg drømmer om at vi sammen kan gøre min blog bedre, fordi der er altid plads til forbedering – og dermed at bloggen kan vokse sig større, da det er dét her jeg brænder for og er passioneret omkring.
– Sidst og vigtigst af alt håber jeg at min familie og mine nære forbliver raske og glade. Ja, jeg er helt klar på et nyt og lykkebringende år! <3

Hvad har I gjort Jer af tanker omkring nytårsaften og Jeres mål og drømme? Imorgen kommer der også et indlæg med billeder fra mit liv igennem det seneste år. <3
Love Caroline
Skærmbillede-2013-12-21-kl.-19.26.34

14 kommentarer

 • Gigi

  Lækkert indlæg, Caroline og også et rigtig godt nytår til dig ♡
  Jeg tænkte på hvornår du ville lave det indlæg om inspiration til hvad man/du ville putte på dine vægge.
  Jeg har spurgt om det i snart et år nu, og det er ikke fordi jeg vil lyde sur på nogen måde, blev bare så glad da du sagde at det ville du godt, men det er ikke rigtig blevet til noget :(
  Alt godt til dig i det nye år, jeg håber for dig at du får indfriet alle dine ønsker og fortsæt :)
  Tak fordi du altid er så sød og hjælpsom, specielt i butikken, man bliver altid så glad af at se dit altid glade væsen.
  Og selvfølgelig også tak for en altid dejlig blog, dejligt at se du ikke har ændret dig det mindste efter blogskiftet ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødeste Gigi <3 Hvor er du bare fantastisk sød – kan ikke takke nok. LOVER indlægget med inspiration til ens vægge snart kommer, det er jeg ked af – jeg skal blive bedre til at skriv dem med det samme :-)

   Jeg takker for at have sådan en fantastisk læser som du, og en sød kunde kan jeg fornemme, hihi <3
   Knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære caroline rigtig godt nytår til dig og dine kære hold op hvor må dine forældre dog bare være så stolt over have sådan smuk og fornuftigt datter som dig du er nået af det sødeste knus til dig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde Charlotte, hvor er du sød – kan ikke takke nok for dine rosende ord, det er alt for meget <3
   Knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  PS og skulle du finde på sælge den bluse på billedet vil jeg meget gerne købe den søde knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What do You want?