MARBLE MAKEUP

I’M SELLING OUT

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5
Hej piger! Nu er jeg endnu engang i færd med at sælge ud, af mit tøj – som jeg simpelhen har alt for meget af <3 Jeg har kun fået en lille del af alt det jeg sælger online, så I må endelig følge med de kommende dage. Jeg kommer også til at poste nogle fine maxi-kjoler, som er perfekte til enten galla eller en strandtur. Herudover har jeg bare en masse basic-items og fine bluser og shorts til salg, som I kan finde online lige her.

Skriv endelig til mig, hvis I skulle have spørgsmål til noget af tøjet – ha’ en skøn aften <3 Besøg min salgsside, Fashionbycarolinecloset.dk – god søndag, søde piger <3

1 kommentar

 • Trine

  Hej Caroline :)

  Du sælger en fin hvid top – “WHITE TOP – Brand new- Size 34/36 -199 DK.”

  Kan du fortælle mig mærket/hvor den er købt, da jeg desværre ikke er samme str. som dig :)

  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MARBLE MAKEUP