POUL STIG ∙ PURPLE LIGHT

I’M SELLING OUT….. ONCE AGAIN

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1
Moorning earlybirds <3 Hvor er jeg altså bare ked af stilheden på bloggen, virkelig ked af det. Jeg lagde mig syg i mandags og har siden da virkelig ikke været på toppen, tirsdag trodsede jeg dog min feber og tog i skole, hvilket resulterede i at jeg dårligt kunne rejse mig op onsdag – aldrig har jeg sovet så meget på en dag, det var helt vildt! Normalt når jeg er småsyg, plejer jeg at have masser af lyst og overskud til at opdaterer på bloggen, men det havde jeg om nogen ikke denne gang. Jeg havde planer om at hoppe i skole idag, men burde jo egentlig nok ikke, da jeg stadig kan mærke jeg er ikke er helt frisk.

Om ikke andet, er jeg tilbage på bloggen nu og har så mange fine outfitbilleder klar til jer, som jeg ikke fik delt med jer i løbet af ugen. Udover dette har jeg lige sat en masse af mit tøj til salg, som I kan finde online på FashionByCarolineCloset – og der kommer mere i løbet af weekenden regner jeg med. Nu vil jeg få slappet lidt mere af, håber I får en dejlig dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

POUL STIG ∙ PURPLE LIGHT