ASOS ADDICTION

I’M SEEING THE PAIN, SEEING THE PLEASURE

IMG_1272  IMG_1279 IMG_1291 IMG_1293 IMG_1300 IMG_1303 IMG_1307Hej piger! Jeg vendte igår hjem til Danmark, efter en uge i de franske alper – en hård, lærerig, aktiv og ikke mindst uforglemmelig ferie, hvor jeg har holdt en lille pause med bloggen. Selvom jeg ville ønske nettet var stærkere og jeg kunne have opdateret jer noget mere dernede fra, tror det indimellem er sundt med et pusterum og jeg har så meget ny energi, lækre billeder og ikke mindst en masse gode idéer, som I vil kunne læse og høre mere om på bloggen, de kommende dage. Jeg har i hvertfald savnet mit skriverum og nyder sådan nu, at kunne forddybe mig igen.

Min tur til Val Thorens skal I nok få flere billeder fra og høre meget mere om senere idag. Lige nu sidder jeg hjemme hos mine forældre, vi fejrer idag, min fantastiske og højtelskede mors fødselsdag – så den står på hjemmehygge og god mad, lige hvad jeg har brug for, efter en ferie der ikke just har stået på delikatesse mad. Åh jeg glæder mig til at få et dansk måltid! Jeg har her nogle billeder fra Vitas og mit shoot inden jeg rejste, hvor jeg har iført mig sort trenchcoat samt high-neck-top fra Lailas Closet. En sort trenchcoat er et musthave og jeg elsker at jeg altid kan iføre mig den, samt at den kan styles til nærmest alt tøj og alle årstider. Det er ligeledes en klassisk og tidsløs item.

Sidst men ikke mindst har jeg de lækreste Poul Stig briller på, som jeg er blevet helt tosset med. Jeg synes det blå glas komplimenterer et ellers enkelt outfit, samtidig med at de giver et classy og anderledes look. I kan shoppe hele looket, ved at klikke på de nedenstående billeder – nyder I vinterferien? Vi skrives ved senere <3
Skærmbillede 2016-02-20 kl. 14.46.44017883-0014_7erika-cavallini-semi-couture-green-turtleneck-shimmer-top-product-1-019961923-normalSkærmbillede 2016-01-04 kl. 17.15.54

4 kommentarer

 • Caroline

  Hej Caroline.
  Du har på nogle tidligere billeder taget et par billeder med et kamera, hvor man har kunnet se det i dit spejl. Hvilket kamera er det? Du inspirerer mig så meget! Så ville gerne høre, hvilket kamera det er<3
  Stort knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline
  Jeg er helt forelsket i den fine nederdel som du har på, hvor er den fra? :))
  Og hvor er det da nogle pæne billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ASOS ADDICTION