"I've been shopping all my life and still have nothing to wear."

I’m just in love with them – the most beautiful bracelets

De smukkeste smukkeste armbånd jeg ejer. Jeg synes de kan pifte et hvert kedeligt outfit op, og jeg er simpelhen faldet pladask for deres mange fine detaljer, diamanter, farver og ikke mindst det fantastiske håndarbejde.
Hej søde piger,
Idag har jeg været i ILVA, med min søde mor og søster. Vi fandt den fineste sofa i overhovedet kan tænke jeg til, der går desværre hele 6 uger før vi får den hjem – men den er helt klart ventetiden værd. Så i kan allerede begynde at glæde jeg til at se den nu, jeg går i hvertfald allerede og tripper efter at hjælpe min mor med indretningen, pudevalg, lammeskind, tæpper og alle disse hyggeligt ting. :-)
Jeg fik købt et nyt skrivebord, som er en stor del af mit lille projekt, jeg har gang i på værelset. Jeg har som sagt altid haft et andet herinde, men lige nu har jeg en stor hvid stol stående der hvor den skal placeres. Så imorgen kører min far og jeg ind og henter det, men det er ikke sikkert der allerede kommer billeder imorgen, da jeg lige mangler nogle små deltaljer. Jeg håber i har haft en dejlig dag – og nyder det fantastiske forårsvejr. 1000 kys og knus

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"I've been shopping all my life and still have nothing to wear."