SPRING WANTIES

Ilvaly Seagrass Dress

picmonkey-image2
Godmorgen piger! Jeg håber I alle har sovet dejligt og har nogle hyggelige planer, for endnu en solrig dag. Ih hvor gør morgensol altså bare noget ved mig, man får på en eller anden måde, en helt anden energi til resten af dagen synes jeg og jeg får sådan lyst, til at starte hver morgen ud,  med en lang gåtur, så jeg tror jeg vil prøve at lokke C med igen idag. Hihi! Det er jo fantastisk derude <3 Jeg tænkte, at I lige skulle se, denne SÅ smukke kjole fra Y.A.S, som jeg bestilte hjem fra ASOS forleden og har glædet mig sådan til at vise jer! Jeg synes bare at pasformen er perfekt, og mønsteret er så fint! Der er ikke en finger at sætte på kjolen, nu må  det bare gerne blive lidt lunere, så man kan hoppe i den, uden leggins under – ikke? Hihi <3 I kan finde den hos ASOS lige her til 550 kr. – er man mere til en trøje, i den kølige vejr, findes den lige her, med helt samme mønster. Vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPRING WANTIES