Dress with cut out

Illuminating Skin Finish & Interior Inspiration

DSC_0838 DSC_0841 DSC_0852 DSC_0856 DSC_0859
God aften søde piger :-) Ih hvor vejret dog bare bliver ved med at være skønt! Jeg elsker det! Der er bare bedre stemning over det hele, dejligste summer vibes. Da jeg forleden havde sovet hos min søster, spiste vi lækker morgenmad på Palæo, hvorefter hun tog på arbejde og jeg gik en tur i Illum og Magasin, og fandt den lækreste Skin Finish fra Vita Liberata, som er så smuk. Den er økologisk, og som der står på den, er den bedre end en BB-cream.

Den er meget svær at beskrive, men den giver den fineste glød. Den kan virkelig anbefales, derudover har den faktor 25 som gør den til et summer musthave :-) Jeg bruger den, som det første om morgenen, når jeg lægger makeup. Den er som sagt fra Magasin og koster 275,- <3 På de andre billeder, kan I se min nye chaiselong, som er fra IKEA. Endelig fandt jeg noget, som passede ind på det værelse, og derudover elsker jeg at ligge i den – den er SÅ  rar, tror faktisk jeg uden problemer ville kunne sove der, hihi ;-)
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dress with cut out