walk thru

ILLUM ROOFTOP: BE STEAK

picmonkey-collage picmonkey-collage2 dsc_2070 dsc_2080 dsc_2078dsc_2073
Hej piger! Måske I så med på snappen eller Instagram, da Christoffer og jeg var på Be Steak forrige uge. Jeg havde set og hørt rigtig meget om stedet og måtte altså bare forbi, oven i det, så elsker jeg bare stemningen på Illum Rooftop og har haft mange gode madoplevelser der. Denne gang, gik turen til Be Steak og det var altså bare så lækkert, at jeg synes I fortjente en lille anmeldelse her på bloggen.

Selv var det ret længe siden, at både Christoffer og jeg havde været ude og få en god bød eller steak, så vi glædede os helt vildt! Jeg har det nemlig oftest med at springe ud i noget fisk og Christoffer i en burger ;-) Vi startede ud med den lækreste tartar, jeg længe har smagt! Mhm! Denne ret er virkelig vokset i mig og jeg synes bare det er så lækkert, denne var perfekt størrelse som en forret, men den kunne også fås som en hovedret, hvilket jeg helt sikkert også kan anbefale, hvis man altså er til det!

Til hovedret, blev vi enige om, at tage noget forskelligt kød, så vi kunne få smagt lidt forskelligt. Jeg valgte en ribeye og Christoffer tog en mørbrad, og begge dele var bare så lækre! Sidst men ikke mindst, måtte jeg jo have min aperol spritz ;-) What else! Har I været på Be Steak før? Hvis ikke, kan I læse og se mere her. Rigtig god dag, vi skrives snart <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

walk thru