BEAUTYCORNER

ILES FORMULA

dsc_6756 dsc_6761 dsc_6754
Hej piger! Jeg er så ked af stilheden her på bloggen de sidste to dage, men jeg har fået min en mild influenza (føler jeg i hvertfald!) Den er særligt slem om morgenen og aftenen, som vi vidst alle kender den. Det er såå irriterende, fordi de seneste dage, har bare krævet så meget energi, der er sket så mange nye ting og jeg har haft så mange ting, jeg ikke har haft nået. Dog føler jeg lidt jeg er i bedring, og måske jeg egentlig bare skal tage en dag under dynen snart – så ville min krop, måske krediterer med lidt ekstra energi ;-)

Om ikke andet, er jeg så glad over og spændt på at flytte ind i MIN (helt og igennem fantastiske) lejlighed her i de kommende uger. Jeg håber på at få nøglerne, her en af de kommende dage og så skal jeg ellers bare have sat gang i flytningen – det bliver bare så fedt!

I dag, skal det dog ikke handle om mere bolig, flytning eller sygdom. Jeg ville nemlig lige vise og fortælle jer om, min seneste hår-fund, som virkelig har været effektivt på mit hår. Nemlig ILES Formula, som er jeg først har stiftet bekendtskab med nu. Det er en anerkendte hårstylist fra Australien, Wendy Iles, der står bag denne hårpleje. Hun vandt sidste år den prestigefyldte pris, The Hollywood Beauty Award. I dette fine kit, har jeg en shampoo, conditioner og en serum. Alt i alt, en perfekt step-by-step rutine, der har givet mit hår så flot glans, volumen og dybdegående pleje.

Iles Formula sættet kan købes hos udvalgte frisører enkeltvist eller i et samlet sæt, som mit, til 1000 kr. <3 I kan se og læse mere om produkterne online her, hvor de også kan købes! Sov dejligt ladies.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BEAUTYCORNER