THE VERY PERFECT BLACK DRESS

IF YOU A DREAMER

picmonkey-collagepicmonkey-image3 picmonkey-collage2 img_0197-144 img_0192-139 img_0182-129
Goodmorning earlybirds <3 Nu hvor det oprigtigt er blevet jakke-vejr udenfor, synes jeg at I skulle se denne fine army jakke, som er en perfekt overgangsjakke, inden det for alvor bliver koldt. Jakken her, er fra VILA og koster 499 kr. hvilket jeg synes, er en rigtig god pris. Den er super lækker i designet, meget praktisk og så er den jo virkelig cool! Jeg synes den kan styles til mange outfits, da farven er meget anvendelig og jeg har elsket min, de kolde morgener eller aftenener for den sags skyld, hvor det er rart at have en jakke, der luner mere end mine skind- og pelsjakker.

Senere idag, tager C og jeg mod Århus, da jeg skal til et event med VIBEZ, som i øvrigt kan komme med til. Hvis i bor nær Århus og kunne tænke jeg en bytur med alt betalt, kan I komme med mig og instagrammeren, Cathrine Stub, på Hornsleth bar i Århus idag, hvor I kan få en helt gratis bytur med Jeres venner. I kan læse mere om hvad I skal gøre, for at deltage, lige her. Hvad skal I bruge weekenden på? Vi skrives ladies! God dag <3
skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15
skaermbillede-2016-10-21-kl-09-24-25skaermbillede-2016-10-21-kl-09-30-38

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE VERY PERFECT BLACK DRESS