Time to change ∙ hairtalk

If I can’t go the heaven, let me go to LA

PicMonkey CollageHej piger! Er næsten lige kommet hjem fra frisøren og har nydt en lækker aftensmad i haven med mine søde forældre. Amalie Lind har tryllet det fineste hår frem, og det er nu sundt og velplejet at se på – men det skal I nok komme til at høre og se mere til de kommede dage, måske allerede i aften! Nu skal I høre om noget helt andet, nemlig min kommende sommerferie. Min søster og jeg, har nemlig for et stykke tid siden, booket en rejse til LA. ÅH hvor jeg glæder mig til at opleve stedet, omgivelserne og ikke mindst de omkringliggende byer. Min søster var der forrige år og er overbevist om at jeg bliver ligeså vild med det, som hun er. Jeg har også lidt på fornemmelsen, at det er lige mig.

Vi har ingen plan for noget vi skal nå, og jeg glæder mig til at tage en dag ad gangen. Vi skal bare slappe af, opleve, spise god mad og nyde hinandens selskab i 2 uger og det glæder jeg mig så ufatteligt til! Jeg glæder mig ligeledes til at skyde de LÆKRESTE outfitbilleder i de flotte omgivelser og opdaterer jer dernede fra – åh hvor bliver det bare fantastisk! Hvis I har nogle tips eller nice-to-know omkring LA må I meget gerne sige til, vil elske hvis I har nogle anbefalinger – og jeg vil ligeledes meget gerne høre om jeres sommerplaner <3 Kys for nu!

 

2 kommentarer

 • Johanne

  Hold da op, det lyder lækkert! Jeg glæder mig til at følge med i jeres rejse.

  Min kæreste og jeg tager på interrail gennem Europa i 22 dage om 20 dage, hvilket jeg glæder mig meget til! :) (@johanneappel på instagram)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver simpelhen så fantastisk! Jeg glæder mig til at dele de her på bloggen :)

   Ih hvor lyder det også bare som om I får en fed tur – jeg vil også følge med på jeres rejse. Ha’ en dejlig dag,

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Time to change ∙ hairtalk