AMAZING MAKEUPBRUSHES

I WOKE UP WITH THESE LASHES

picmonkey-collage img_0089-73
Hej piger! Jeg har sådan glædet mig til at vise jer, resultatet som dygtige Katja, har formået at skabe med 2d volume-lashes. Det er efterhånden længe siden, at jeg har haft vipper på, eftersom jeg holdte en lang pause for mine vippers skyld og fordi min søde Nicole, flyttede længere væk fra mig. Jeg var i kontakt med Katja, for kort tid siden og vi aftalte at lave nogle laange, fine vipper – hvilket jeg havde helt glemt, hvor meget jeg savnede at have! Ligegyldigt hvad, så er der altså ike noget, der kan erstatte sådanne eyelash-extensions – om det så er falskeøjenvipper eller naturligt lange vipper, så er dette altså det ultimative, hvis i spørger mig – selvom der jo også er mange andre smukke alternativer.

Katja har hendes lille lokale i SALON SHOW i Valby, Lashes By Katja, kalder hun sig. Søde Katja er engelsktalende, kommer fra Findland og er altså bare SÅ dygtig til det hun laver. I kan helt selv være med til at bestemme det look, I ønsker at opnå med vipperne – jeg valgte, som I kan se, nogle lange, tynde vipper, for at få et langt – men alligevel ikke for meget look. Jeg er SÅ glad for det og kan virkelig anbefale Jer Katja, der er super grundig, sød og virkelig dygtig. I kan se og læse mere hos Katja via Instagram @lashesbykatja og via hendes Facebookside lige her. Har I prøvet eyelash-extensions? Eller går I måske med tanker om at prøve det? Stil endelig alle de spørgsmål, I måtte have <3 God aften!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AMAZING MAKEUPBRUSHES