You are braver than you believe, stronger than you seem and smarter than you think ♥

“I want sushi.. i ALWAYS want sushi.”

Lækker sushi. Jeg har simpelhen altid lyst til sushi, jeg kan nærmest spise det om morgenen. Sushien på billedet er med laks, advokado og agurk – fabelagtig blanding!

Hej søde piger,
Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og har netop nydt noget fantastisk lækker sushi. I må mange gange undskylde jeg ikke fik blogget igår, men jeg var på arbejde fra klokken 10-18 og det samme har gældt idag. Jeg har fået købt en masse lækre sommer og forårsvarer hjem, og jeg kan lige nu slet ikke vente med at vise jer alle tingene. Jeg skal også på arbejde imorgen, så derfor kommer der først billeder ved omkring 17-18 tiden regner jeg med. :-)

Efter arbejde idag smuttede jeg over og købte noget lækker sushi, jeg kunne tage med hjem idag. Derefter smuttede jeg i Magasin og købte lidt makeup, som i nok også skal få at se imorgen, og derefter gik turen hjem af. Resten af aftenen skal jeg bruge på lidt selvforkælelse til mig selv, hårkur, maske, neglelak, cremer o.s.v. Men først vil jeg smutte ud på en lang løbetur. Jeg håber i har haft en dejlig dag piger – 1000 kys <3

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You are braver than you believe, stronger than you seem and smarter than you think ♥