CHAILATTE OR HOT CHOCOLATE? In a healthy way!

I want badly!

PicMonkey Collage
Dress with sequins // Knit w. lace trim // Lime-black underwear // White bikini // White body stocking // Black dress // White dress w. flowers of sequins // Long embellished dress //

Goodmorgen lovelies! Jeg er netop kommet hjem, efter en så vild og rigtig hyggelig bytur igår (med de dejligste piger) og den hyggeligste brunch med min skønne søster her til morgen. Vi tog hjem til hende og sov efter byen, og vi har det begge overraskende godt idag – det er altid fantastisk, når man ingen tømmermænd har. Nu skal vi sidde og planlægge en masse spændende, som jeg glæder mig til at fortælle Jer om – det bliver virkelig godt.

Jeg har fundet disse lækre ting på Asos.com, som I kan se i min collage ovenover – og kan ikke beslutte mig for, hvad jeg skal bestille hjem. Er helt vild med det hele! Synes den sorte kjole er så classy og elegant, elsker den åbne ryg og de bare arme. Synes også den hvide body er sååå fin – den må jeg eje! Hvilke er Jeres yndlings items? Kys!
Love Caroline

 

3 kommentarer

 • Amalie

  Hej Caroline,
  Drikker du ikke eftersom du ikke får tømmermænd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie :-)

   Jo det gør jeg, men har ikke drukket særlig meget – mest champagne, så undgår jeg oftest tømmermænd :-)
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline <3

  Hvornår laver du 'Ask Me' video, som du har lovet?

  Knus <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHAILATTE OR HOT CHOCOLATE? In a healthy way!